English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Motorola опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2200
LS4208
LS4278
CS1504
LS9208
LS7708
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4208
DS6707
DS9808
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

DS6707-DP е врвен скенер за општа намена, кој нуди максимална флексибилност при скенирањето. DS6707-DP е во можност за снимање на слики и ги чита речиси сите 1D и 2D бар кодови, вклучувајќи го и најголемиот предизвик, dot peen. Овој разноврсен уред е идеален во индустриите кои зависат од широк спектар на типови на податоци, како што се здравството, авионската и автомобилската индустрија. Со DS6707-DP, корисниците ја скенираат вистинската информација во вистинско време, отстранувајќи ја неефикасноста и грешките надвор од деловните процеси, а во исто време  зголемувајќи ја  точноста и  продуктивноста на вработените.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Вести
01.06.2016
Time&Space верзија 10
02.03.2016
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
Успешни стории
Тутунски комбинат а.д. Скопје
Time&Space во Тутунски комбинат а.д. Скопје
Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт