English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Motorola опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2200
LS4208
LS4278
CS1504
LS9208
LS7708
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4208
DS6707
DS9808
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

LS3408 e жичен рачен скенер на 1D бар кодови и во најтешките услови - дури и кога етикетите се на различни растојанија. Одликувајќи се со најширок работен опсег, чита етикети на далечина и до 15 m и на близина од само 10 cm. Овој скенер е идеален за магацински и производствени капацитети, со ергономски дизајн кој го прави скенирањето удобно за време на долгите смени. Овозможено е приклучување на различни комуникациски порти (USB, PS2, RS232).

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Вести
01.06.2016
Time&Space верзија 10
02.03.2016
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
Успешни стории
Тутунски комбинат а.д. Скопје
Time&Space во Тутунски комбинат а.д. Скопје
Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт