English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2200
LS4208
LS4278
CS1504
LS9208
LS7708
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4208
DS6707
DS9808
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Преносен ласерски баркод читач, мал и лесен (џепен), ергономски обликуван, чува податоци дури и кога се менува батеријата, во меморијата може да чува до 150 баркодови (со времето на исчитување), пренос на податоци преку кабел (RS232 или USB interface), програм за пренос на податоци, температурен опсег на работа 5-40°C.

SSCS1504 - Zebra CS1504 преносен баркод читач RS232

Преносен ласерски баркод читач, мал и лесен (џепен), ергономски обликуван, чува податоци дури и кога се менува батеријата, во меморијата може да чува до 150 баркодови (со времето на исчитување), пренос на податоци преку кабел, RS232 interface.

SSCS1504USB - Zebra CS1504 преносен баркод читач USB

Преносен ласерски баркод читач, мал и лесен (џепен), ергономски обликуван, чува податоци дури и кога се менува батеријата, во меморијата може да чува до 150 баркодови (со времето на исчитување), пренос на податоци преку кабел, USB interface.

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт