English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Motorola опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2200
LS4208
LS4278
CS1504
LS9208
LS7708
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4208
DS6707
DS9808
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Ласерски читач кој може да се употребува како рачен или hands-free читач (со подножје), ги поддржува и најновите симбологии (RSS – reduced space symbology), извонредно брз - 200 декодирања/s, многу робусен - издржува пад од 1.8m височина, температурен опсег на работа 0-50°C.

SSLS4208PS - Motorola LS4208 ласерски баркод читач PS2

LS4208 е робусен баркод читач од новата генерација Motorola баркод читачи. Една од значајните карактеристики е дека употребува повеќелиниски ласерски зрак одеднаш. Со тоа значително се подобрува сигурноста и брзината на читање на баркодовите. Подрачје на употреба: малопродажба, производство, складиште. Кабелот за приклучување на PS2 тастатура е во цената на читачот.

SSLS4208USB - Motorola LS4208 ласерски баркод читач USB

LS4208 е робусен баркод читач од новата генерација Motorola баркод читачи. Една од значајните карактеристики е дека употребува повеќелиниски ласерски зрак одеднаш. Со тоа значително се подобрува сигурноста и брзината на читање на баркодовите. Подрачје на употреба: малопродажба, производство, складиште. Кабелот за приклучување на USB е во цената на читачот. 

SSLS4208RS232 - Motorola LS4208 ласерски баркод читач RS232

LS4208 е робусен баркод читач од новата генерација Motorola баркод читачи. Една од значајните карактеристики е дека употребува повеќелиниски ласерски зрак одеднаш. Со тоа значително се подобрува сигурноста и брзината на читање на баркодовите. Подрачје на употреба: малопродажба, производство, складиште. Кабелот за приклучување на RS232 е во цената на читачот.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Вести
01.06.2016
Time&Space верзија 10
02.03.2016
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
Успешни стории
Тутунски комбинат а.д. Скопје
Time&Space во Тутунски комбинат а.д. Скопје
Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт