English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Машинска опрема
LS2200
LS4208
LS4278
CS1504
LS9208
LS7708
LS3578
MT2070
LS3408
DS3578
DS4208
DS6707
DS9808
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Ласерски читач, рачна или hands-free употреба (подножјето за hands-free употреба е во комплетот), растојание на читање: од 0 до 43 cm, извонредно брз - 100 scans/s, 123 Scan програмски пакет, овозможува промена на податоците пред праќањето во централната база (ADF), светлосна и звучна индикација при успешно читање, наменет за малопродажба, аптеки, библиотеки, температурен опсег на работа 0-50°C, издржува пад од 1.5m височина.

SSLS2208PS - Zebra ласерски баркод читач LS2208 PS2

LS2208 е баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи со LIM технологија, читање до 40 cm далечина, 100 scans/s, multiple флексибилен interface, ADF и 123Scan. Hands-free подножјето и кабелот за приклучување на PS2 тастатура се вклучени во цената на читачот. LS2208 е наменет за употреба во малопродажба, дистрибуциски центри, производство (без строги индустриски услови).

 

SSLS2208USB - Zebra ласерски баркод читач LS2208 USB

LS2208 е баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи со LIM технологија, читање до 40 cm далечина, 100 scans/s, multiple флексибилен interface, ADF и 123Scan. Hands-free подножјето и USB кабелот се вклучени во цената на читачот. LS2208 е наменет за употреба во малопродажба, дистрибуциски центри, производство (без строги индустриски услови).

SSLS2208RS - Zebra ласерски баркод читач LS2208 RS232

LS2208 е баркод читач од новата генерација Zebra баркод читачи со LIM технологија, читање до 40 cm далечина, 100 scans/s, multiple флексибилен interface, ADF и 123Scan. Hands-free подножјето, RS232 кабелот и напојувањето се вклучени во цената на читачот. LS2208 е наменет за употреба во малопродажба, дистрибуциски центри, производство (без строги индустриски услови).

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт