English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Машинска опрема
Wireless Access Points
Wireless Switches
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Zebra нуди два концепта на инфраструктура за безжична локална мрежа (WLAN):
- класичен концепт со базни станици (access points),
- најсовремен концепт со централно контролиран безжичен switch на кој се приклучени антени (access ports).

Двата концепта се одликуваат со исклучителна безбедност во комуникацијата. Концептите имаат и одлични карактеристики за премин помеѓу антените (roaming), како и балансирање на сообраќајот (load balancing).

Wireless Access Points

 Wireless Switches

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Вести
01.06.2016
Time&Space верзија 10
02.03.2016
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
Успешни стории
Тутунски комбинат а.д. Скопје
Time&Space во Тутунски комбинат а.д. Скопје
Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт