English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC5090
MC3100
MC75A
MC9300
MC65
MC45
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Zebra MC45 е мобилен компјутер наменет за мобилна продажба, сервисирање на терен, прием или испорака на пратки. Способен е да издржи падови, прашина, вибрации и температурни удари кои често се случуваат кога работниците патуваат со возила опремени со клима уреди.

Новата технологија Adaptive ScanTM 
овозможува едноставно читање на различни типови бар кодови на различни растојанија до далечина од 4,5m дури и ако бар кодот е замачкан, оштетен или бледо отпечатен.
Работниците може да сметаат на сигурен GPS пристап дури и во внатрешноста на зградите.

Со Zebra MC45 работниците ќе бидат континуирано поврзани со базата на податоци преку 3.5G GSM HSDPA и 802.11a/b/g Wi-Fi.

Технички карактеристики:

Оперативен систем
Microsoft® Windows Embedded Handheld™ 6.5.3 Professional Edition
Процесор
ARM 11 processor , 600 MHz, MSM 7627
Меморија
256MB RAM/1GB Flash
Екран
колор TFT 3.2 in. QVGA, осетлив на допир
Заштита
IP64 заштита, сертифициран за пад од 1,8m височина
Температурен опсег
-10º C до 50º C
Скенер
линеарен 1D скенер
Камера
3.2 MP Autofocus
Комуникација
3.5G HSDPA, Quad-Band GPRS/EDGE, GSM – Quad Band : 850/900/1800/1900 MHz, WLAN 802.11 a/b/g, Bluetooth v2.0
GPS
Integrated, Autonomous and Assisted-GPS (A-GPS)
Напојување Li-Ion 3.7V, 3080 mAh акумулаторска батерија
Димензии 14.2 cm x 6.6 cm x 2.5 cm
Тастатура Нумеричка

Избор на дополнителна опрема:

  • Single Slot подножје за полнење
  • Multi-Slot подножје за полнење
  • Самостоен полнач на батерија
  • USB комуникациски кабел/полнач на батерија
  • Полнач на батерија за терминалот во возило
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт