English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

MC2100 е мобилен компјутер наменет за прием, попис и испорака на артикли, попис на основни средства и следење на пратки.

Zebra MC2100 серијата на мобилни компјутери има се што е потребно за да се автоматизира собирањето на податоци за залихата на местото на работа. Иако со пониска цена, со MC2100 ќе добиете многу можности кои обично се наоѓаат во повисоките класи на мобилни компјутери, кои секако доаѓаат и со повисоки цени.

Новиот модел се карактеризира со моќен процесор, робусност, супериорна ергономија, флексибилно собирање на податоци (1D laser или 1D/2D imager) и поддршка на новата платформа на Zebra (RhoElements) за развој на апликации.
Лесниот MC2100 е оптимизиран за работа со една рака, има Windows CE оперативен систем и можност за безжична комуникација (WLAN 802.11b/g/n).

Технички карактеристики:

Оперативен систем Microsoft Embedded CE 6.0
Процесор Marvell PXA 320 624 MHz
Меморија 128 MB RAM/256 MB ROM
Комуникација USB 1.1
WLAN 802.11 b/g/n
Напојување 2400 mAh Smart Li-Ion акумулаторска батерија
Тежина 236 g (WLAN), 228 g (Batch)
Екран 2.8 in. QVGA with backlight; TFT-LCD, 64K бои
Баркод читач 1D linear imager, 1D laser, 1D/2D area
Робусност IP54 стандард за заштита од надворешни влијанија 
Сертифициран за пад од 1.2 m височина на бетонска подлога
Работна температура -10° C до 50° C
Тастатура 27-типки нумеричка; 2 програмабилни типки од страна (само MC2180)

 

Дополнителна опрема

Single Slot комуникациско подножје со полнач на батерија. 

 

 

 


Four Slot Ethernet комуникациско подножје.

USB ком. кабел/полнач на батерија.

Резервна Li-Ion 2400 mAh батерија.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт