English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Мобилни компјутери
Машинска опрема
MC55A0
MC2100
MC3300
WT41N0
VC8300
TC20
MC9300
TC51/TC56
TC25
MC9200
MC67
MC40
MC3200
TC52/TC57
TC72/TC77
TC8000
TC8300
Таблет компјутери
Безжични мрежи
Баркод читачи
Микро киоск
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Zebra MC55A0 претставува ново ниво на флексибилност, функционалност и робусност во дизајнот кај оптимизираните по големина мобилни уреди, давајќи им на менаџерите и работниците можност да го унапредат работниот процес, да ја зголемат продуктивноста и да ја подобрат услугата кон потрошувачите. 

MC55A0 овозможува пристап до деловните апликации, скенирање на баркодови, фотографирање со камера,  разговор со секого во објектот и сето тоа со еден уред.

Овој уред кој е истовремено едноставен за употреба и лесен за носење, нуди современ изглед, високо ниво на безбедност и скалабилност.

Технички карактеристики:

Оперативен систем Microsoft® Windows Mobile® 6.5 Classic
Процесор Marvell PXA 320 806 MHz
Меморија 256 MB RAM, 1 GB Flash
Комуникација USB 1.1 Host and Client
Tri-mode IEEE® 802.11a/b/g 
WPAN: V2.1
Напојување Lithium Ion 3.7V, 2400 mAh Smart Battery
опција: Lithium Ion 3.7V, 3600 mAh Smart Battery
Димензии/тежина 5.78 in. L x 3.03 in. W x 1.06 in. D;  
тежина: 315 g
Екран Color 3.5 in. QVGA осетлив на допир со позадинско осветлување, резолуција 320 x 240
Баркод читач 1D ласерски или 1D/2D imager
Робусност сертифициран за пад од 1,8 m
Заштита IP64
Работна температура -10° C до 50° C
Камера (опција) Color, 2 megapixel, Auto focus
Тастатура Нумеричка или алфанумеричка (QWERTY, AZERTY или QWERTZ)
Проширувања Кориснички пристапен microSD slot

 

 Дополнителна опрема :

  • Single Slot USB комуникациско подножје и полнач на батерија со полнач на резервна батерија 
  • Four Slot Ethernet комуникациско подножје и полнач на батерија 
  • Самостоен полнач на батерија 
  • Полнач на батерија за терминалот во возило 
  • USB комуникациски кабел/полнач на батерија 
  • Читач на магнетни картици
  • Заштитна навлака и торбица за носење
Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт