English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Frontman
Zebra опрема
Datamax печатари
Машинска опрема
Термални печатари
Термал-трансфер рибони
Етикети за термални печатари
Програмска опрема
NiceLabel
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Печатари за печатење на самолепливи етикети, декларации или влезници. Најчесто се употребуваат за означување на артикли или амбалажа, непогрешливи се за во производство и во складиште, а преку нив се обезбедува основа за следливост на артиклите.

 

E-Class Mark III 

Печатарите од E класа се компактни термални печатари за печатење етикети. Примерни се за употреба во малопродажба (POS), лаборатории, поштенски центри. Ракувањето со нив е извонредно едноставно.
- резолуција на печатење: 203dpi (E-4205e), 300dpi (E-4304e)
- брзина на печатење: 127 mm/s
- ширина на печатење: до 108 mm
- ширина на етикета: до 109 mm
- приклучоци: USB, Centronics, сериски (RS232)

I-Class Mark II

Со редизајнот на печатарите од класата I, се промовираа печатарите од I-class Мaрк II серијата со најбрз процесор, најголема меморија и најширок избор на комуникациски порти.
- резолуција на печатење: 203 dpi [8 dots/mm], 300 dpi [12 dots/mm], 600 dpi [24 dots/mm] 
- брзина на печатење: 304 mm/s
- ширина на печатење: до 105.7 mm
- ширина на етикета: од 25 mm до 118 mm
- стандардни приклучоци: сериски (RS232), Centronics, USB Host Port
- опција: Ethernet wired LAN 10/100, W-LAN with WPA2 security protocol,  2 USB Host Ports


M-Class Mark II

Термалните печатари од M класа Mark II се наследници на печатарите од M класа. Овие печатари се одликуваат со најнова технологија која обезбедува брзо и квалитетно печатење, компактен модуларен облик, различни начини на комуникација, можност за печатење и кодирање RFID ePC етикети.
- резолуција на печатење: 203dpi (М4206), 300dpi (M-4308)
- брзина на печатење: 152 mm/s
- ширина на печатење: до 108 mm
- ширина на етикета: од 19 mm до 118 mm
- приклучоци: сериски (RS232), Centronics, USB

S-Class

Печатарите од S класа се професионално решение за печатење на влезници (карти). Робусното метално куќиште во комбинација со докажаната термална технологија на печатење и избор на две конфигурации, го прави идеален за професионално печатење влезници.
- резолуција на печатење: 203dpi (8 dots/mm), 300dpi (12dots/mm)
- брзина на печатење: 254 mm/s
- ширина на печатење: до 81 mm
- ширина на етикета: од 48,3 mm до 82,6 mm
- стандардни приклучоци: сериски (RS232), USB, Centronics
- опција: Ethernet, RFnet

H-Class

Печатарите од H класа се најмоќни меѓу Datamax печатарите. Наменети се за решенија каде очекувањата и барањата на корисниците се најголеми. Техничките решенија во новиот печатар од H класата овозможуваат најприлагодливи решенија при печатење на етикети или RFID етикети. Печатарите се наменети за печатење на поголеми количини етикети во индустриски услови, каде барањата за доверливост, робусност и трајност се на прво место.

 

Дополнителна опрема

Печатарите можат лесно да се надополнат со додатни опции кои ја зголемуваат нивната функционалност и ги задоволуваат барањата на корисниците.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт