English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Машинска опрема
Електронски брави
Eлектронски собни сефови
Преглед на состојба на соби
Системи и софтвер
Frontman
Zebra опрема
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Хотелските брави VingCard се направени според највисоките сигурносни стандарди. Кваките кои и припаѓаат на најновата колекција се изработени од врвни италијански дизајнери и лесно се прилагодуваат на секој хотелски ентериер.

Различните технологии на идентификација (магнетна картичка, RFID картичка/безконтактна) кои ги поддржуваат читачите во бравите, овозможуваат да се воведе т.н. “универзална” картичка која гостите и вработените ја употребуваат на сите точки на идентификација во хотелското опкружување.

Едноставното ракување на гостите им нуди чувство на комплетна сигурност и удобност. Истотака, гостинот од внатрешната страна дополнително ја затвора вратата. Бравите многу едноставно и брзо се програмираат со рачниот преносен компјутер, а со порастот на капацитетот на хотелот и зголемените барања, истите нема потреба дополнително да се преработуваат или да се менуваат.

 

VingCard CLASSIC магнетна електронска брава

Направена е специјално за употреба во хотели; одговара на високите сигурносни UL и EURO стандарди; гостинот од внатрешната страна дополнително ја затвора вратата; бравата ја напојуваат три стандардни алкални батерии од 1,5V и не е чувствителна на прекин на електрична енергија; функционира самостојно при пад на компјутерскиот систем или мрежа. 

 

VingCard CLASSIC RFID електронска брава

Направена е специјално за употреба во хотели; одговара на високите сигурносни UL и EURO стандарди; гостинот од внатрешната страна дополнително ја затвора вратата; бравата ја напојуваат три стандардни алкални батерии од 1,5V и не е чувствителна на прекин на ел. енергија; функционира самостојно при пад на компјутерскиот систем или мрежа. Уникатноста на овие брави е тоа што им овозможува на постојните корисници на Classic бравите со магнетни читачи едноставна надградба на безконтактна технологија.

 

 VingCard SIGNATURE RFID електронска брава

Направена е специјално за употреба во хотели во кои дизајнот и усогласениот ентериер се приоритетно барање; безконтактна RFID Mifare технологија; можност за преглед на последните 600 регистрирани идентификации; направена по високите сигурносни стандарди UL и EURO; гостинот од внатрешната страна дополнително ја затвора вратата; бравата ја напојуваат три стандардни алкални батерии од 1,5V и не е чувствителна на прекин на ел. енергија; функционира самостојно при пад на компјутерскиот систем или мрежа.

 

VingCard ESSENCE RFID електронска брава

Моделот Essence на VingCard направи револуција на полето на електронски брави со тоа што сите компоненти на бравата, вклучувајќи го и читачот, ги постави во внатрешноста на вратата,  достигнувајќи минималистичкo изразување и ефикасност.
Моделот Essence на VingCard е дефинитивен чекор напред во правец на минимален хардвер на вратата и вклопување во секаков дизајн, подигнувајќи го задоволството на гостинот на едно ново ниво.

Моделот Essence на VingCard прави сè друго да исчезне, притоа сочувувајќи ја вистинската суштина на вашиот систем за заклучување.

Предности:

- Максимална прилагодливост на било кој стил на хотел
- Максимална интеграција во рамките на Вашата хотелска врата
- Максимално искуство за Вашите гости
- Максимално стандарди на безбедност
- Максимална флексибилност во дизајнот
... и Максимална прикриеност!

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт