English English
Time&Space
Пописи
Хотелски системи
Машинска опрема
Електронски брави
Eлектронски собни сефови
Преглед на состојба на соби
Системи и софтвер
Frontman
Zebra опрема
Datamax печатари
myHours.com
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »

Чувството на сигурност кај гостите е многу поголемо доколку своите драгоцености можат да ги сместат во собен сеф. Соодветната димензија и приклучокот за напојување во сефот им овозможува на гостите безгрижно да ги сместат во него и електронските уреди, пр. рачни терминали или преносни компјутери и покрај тоа да ги наполнат и батериите.

 

Zenith електронски собен сеф

Изборот на  електронски собен сеф е едноставен кога ке го изберете Zenith за заштита на Вашите лични предмети. Zenith сефовите нудат напредна и економична безбедност, со водечкиот систем на апликативен лог кој дозволува да отпечатите обемен извештај за сите активности на сефот. 
Zenith е достапен во повеќе димензии и модели, со цел да се вклопи во Вашата соба без оглед на нејзините барања и стилот на ентериерот.


Sentinel II електронски собен сеф

Elsafe ја подигна сигурноста на уште повисоко ниво и ја комбинира со функционалност и модерен дизајн. SENTINEL II електронскиот собен сеф не е само хотелски сеф ... тој е дел од ентериерот! 
SENTINEL II RFID им овозможува на гостите сигурно користење на сефот со истата картичка со која ги отвараат и хотелските RFID електронски брави.


Infinity II електронски собен сеф

Infinity II поставува нови стандарди за електронските собни сефови со својот софистициран дизајн и ненадминати карактеристики. Сефовите од оваа серија се повеќе од сефови, повеќе од парче намештај, тие се уметност!.
Infinity II е идеален за најпребирливите хотели, за "lifestyle" брендовите кои се трудат да бидат поинакви. Комбинирајќи ги софистицираната технологија и модерниот дизајн, Infinity II е ултимативен сеф за сите хотелиери кои водат сметка за дизајнот.


Elsafe сервисен комплет за собни сефови

Рачен компјутер со програмска опрема за сервисно отворање на собните сефови во случај гостинот да го заборавил кодот или да заминал, а не го оставил сефот отворен; комплетот овозможува собирање на податоците за последните 200 настани од меморијата на сефот.

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт