English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
ŠPICA групацијата и IBCS групацијата најавуваат соработка и оснивање на “Алијанса на три мориња”
15.10.2018
ŠPICA групацијата, водечкиот системски интегратор и добавувач на решенијата за дигитална трансформација на ланецот на снабдување (Supply Chain Management) и управувањето со човечките ресурси (Workforce Management) во Адриатик регионот и IBCS групацијата, водечкиот интегратор на апликативни решенија за Enterprise мобилност во Централна Европа, објавуваат стратешко партнерство со цел на корисниците да им понудат единствена палета на услуги и решенија. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт