English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Time&Space верзија 10
01.06.2016
Špica ја лансира најновата верзија на Time&Space V10. Новата верзија претставува значаен чекор во еволуцијата на Time&Space што се гледа од обемната листа на нови опции и подобрувања. Повеќе...
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
02.03.2016
Zebra лансира рачен мобилен компјутер со револуционерен ергономски дизајн приспособен за работа во магацините. Тој ја зголемува продуктивноста за 14% што подразбира дополнителен час по вработен дневно. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт