English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Интервју со Andrija Pušić – биометријата во секојдневниот живот
05.08.2015
Andrija Pušić, Product Manager-от на Špica и експерт за биометрија, во дневникот на РТВ Словенија ги претстави основите на биометријата и откри некои нови можности за нејзина поширока употреба во секојдневниот живот. Повеќе...
Решението Time&Space номинирано за Benchmark Innovation Awards 2015
01.06.2015
Иновативното решение за регистрација на работно време и контрола на пристап на Špica добива пофалби и од пошироката меѓународна јавност. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт