English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Систем за попис на основни средства - FIND02
23.12.2014
Референтната листа на корисници на системот за попис на основни средства- FIND02 се прошири со: Агенцијата за катастар на недвижности на РМ, Blizoo и Securicom. Повеќе...
Time&Space верзија 8.40
03.09.2014
Špica ја лансира најновата верзија на Time&Space V8.40 која покрај функционални унапредувања содржи и низа нови и редизајнирани модули. Повеќе...
Motorola MC3200
09.07.2014
Motorola го лансира новиот мобилен компјутер MC3200, трета генерација во серијата MC3000 сега со повеќе опции кои ќе ги задоволат Вашите потреби. Повеќе...
Datamax-O’Neil p1725
21.03.2014
Datamax-O’Neil го претстави најновиот печатар p1725 Performance Series кој нуди печатење на етикети со ширина од 7" и револуционерен дизајн со едноставност во нагодувањата, функционирањето, вчитувањето на медиумот и интеграцијата. Повеќе...
Motorola DS4800
16.01.2014
Со серијата DS4800 - дигитални баркод читачи, се проширува искуството на купувачите на местото на продажбата. Овој иновативен баркод читач нуди безкомпромисен стил, спој на импресивен дизајн и врвна технологија, висока сигурност и функционалност, зголемени перформанси и елегантна изработка. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт