English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Spica Mobile Time
30.10.2013
Spica Mobile Time – евиденција на работно време од сега и на мобилните уреди преку апликацијата за паметни телефони (Android, iOS), која им овозможува на корисниците на системот Time&Space извршување на најважните дневни активности со користење на своите мобилни уреди. Повеќе...
Motorola TC55 Touch Computer
07.10.2013
Motorola Solutions го лансираше својот модел на робусен смартфон на Android платформа, уредот Motorola TC55 Touch Computer. Повеќе...
HR Business Arena 2013
06.09.2013
Регионална конференција за управување со човечките ресурси: HR - Знаење или уметност? Ве повикуваме да ни се придружите на „HR Business Arena 2013“ која ќе се одржува во Загреб на 17 и 18 септември во хотелот The Westin. Повеќе...
ŠPICA финалист на IFSEC Awards 2013!
22.04.2013
Špica го промовираше иновативативниот концепт на контрола на пристап Zone Access кој се состои од Zone Wing и Zone Door. Новиот производ е избран за финалист за престижните IFSEC Awards, награди во областа на безбедноста на европско ниво. Повеќе...
Time&Space верзија 8.20
11.03.2013
Špica ја лансира најновата верзија на Time&Space V8.20. Новата верзија претставува нов квалитет на Time&Space , бидејќи воведува 2 нови модули со кои управувањето со просторот добива нова димензија. Повеќе...
Motorola MC45
31.01.2013
Motorola го лансира новиот мобилен компјутер MC45 со оптимална големина и цена, кој ќе им помогне на компаниите полесно да ги автоматизираат бизнис процесите кои ги извршуваат на терен. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт