English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Motorola MC67
18.12.2012
Motorola го претстави најиздржливиот робусен мобилен компјутер на светот, MC67, наследникот на MC65. Со новиот OMAP4 1GHz dual core процесор и 512MB RAM меморија тој е исто така и најмоќниот мобилен компјутер. Повеќе...
Сигурност на банките и другите финансиски институции - SIGBANK 2012
25.10.2012
Špica ќе учествува на конференцијата “Сигурност на банките и другите финансиски институции - SIGBANK 2012“, која ќе се одржи на 22 ноември 2012 во Загреб. Повеќе...
Систем за попис на основни средства - FIND02
11.09.2012
Референтната листа на корисници на системот за попис на основни средства- FIND02 се прошири со: ВИП Оператор, Комерцијална банка и Македонска Радиодифузија. Повеќе...
Motorola ET1 - Првиот бизнис таблет
15.08.2012
Новиот Motorоla Android таблет е првиот таблет наменет за бизнис корисниците. ET1 го следи принципот на останатите модели на Motorola со моќен процесор и отпорност на падови (1,2 m). Повеќе...
VingCard Essence – Револуционерна хотелска брава
12.07.2012
Моделот Essence на VingCard направи револуција на полето на електронски брави со тоа што сите компоненти на бравата, вклучувајќи го и читачот, ги постави во внатрешноста на вратата. Повеќе...
Špica учествуваше на конференцијата IFSEC 2012, Бирмингем
25.05.2012
Špica веќе трета година по ред учествува со свој изложбен простор на IFSEC во Бирмингем, најголема конференција во Европа посветена на безбедноста и контролата на пристап. Повеќе...
Time&Space верзија 8.10
21.03.2012
Špica ја лансира најновата верзија на Time&Space V8.10. Новата верзија преставува значаен чекор напред, бидејќи донесува значителни подобрувања на двете подрачја - контролата на пристап и управувањето со работно време. Повеќе...
Motorola MC2100
27.01.2012
Motorola го лансира новиот мобилен компјутер MC2100, наменет за прием, попис и испорака на артикли, попис на основни средства и следење на пратки. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт