English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
FIND02 систем за попис на основни средства
19.12.2011
Референтната листа на корисници на системот за попис на основни средства FIND02 се прошири со: Општина Центар и Народен правобранител. Повеќе...
Špica ќе се претстави на саемот PERSONAL AUSTRIA 2011
11.10.2011
Špica за првпат ќе се претстави на саемот PERSONAL AUSTRIA, кој ќе се одржи од 19. до 20. октомври 2011 во Виена. Personal Austria е најголем саем во Австрија на подрачјето на управувањето со човечки ресурси. Повеќе...
Надградба на Time&Space со HID iClass во КИБС
27.06.2011
Клириншката куќа КИБС изврши надградба на системот за регистрација на работно време и контрола на пристап Time&Space. Извршена е миграција од Indala технологија на безконтактни картички на HID iClass технологија на smart RFID картички. Повеќе...
Špica го претставува AllHours - on-line услуга за регистрација на работното време
25.05.2011
Špica разви cloud computing решение за регистрација на работното време - AllHours, кое е наменето за светскиот пазар. Пред се е интересно за мали и средни компании кои со помала инвестиција сакаат да си овозможат комплетен увид во работното време и трошоците. Повеќе...
Motorola MC9190-G
05.04.2011
Motorola својата понуда на опрема ја прошири со новиот мобилен компјутер MC9190-G, наследник на серијата MC9000, кој се одликува со робусност и најнапредни функции, наменет за активности поврзани со магацинското работење. Повеќе...
Špica основа нова подружница во Австрија
15.03.2011
По успешното проширување во Хрватска, Србија, Македонија и Босна и Херцеговина, Špica се одлучи за нов скок. Во Виена основа нова подружница – Spica IT-Systeme GmbH. Управувањето со новата Špica му е доверено на Roni Češnjaj, кој нестрпливо ги очекува предизвиците кои ги нуди австрискиот пазар. Повеќе...
Špica ќе земе активно учество на конференцијата RISK
23.02.2011
Конференцијата RISK која ќе се одржи во Марибор на 2-ри и 3-ти Март – претставува еден од водечките настани во регионот на подрачјето на информациската безбедност. Špica во текот на двата дена ќе биде присутна со свој изложбен штанд, а на присутните ќе им се претстави и со интересно предавање под наслов "Конвергенција на физичка и логичка контрола на пристап". Повеќе...
FIND02 систем за попис на основни средства
14.01.2011
Во последните неколку месеци листата на корисници на системот за попис на основни средства FIND02 се прошири со: Империал Тобако ТКС, Фонд на ПИОМ и Стопанска банка а.д. Скопје. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт