English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Идеал Шипка со мобилни компјутери Motorola MC55
01.12.2010
Млекарата Идеал Шипка Битола, членка на Дукат групацијата, го автоматизира процесот на теренско собирање нарачки со употреба на мобилни компјутери Motorola MC55 со интегрирана GPRS комуникација. Повеќе...
Motorola MC65
27.09.2010
Motorola го лансира досега најробусниот Enterprise Digital assistant (EDA), кој на мобилните професионалци им нуди моќ и флексибилност да извлечат максимум од секоја минута помината на терен. Повеќе...
Špica призната како партнер на HID Global на сите нивоа
11.06.2010
Špica со гордост може да потврди дека е една од првите европски компании вклучена во сите три партнерски програми на HID. Станува збор за стекнување на статусот Advantage HID Channel Partner, членство во програмата HID Connect и добивање сертификат HID Genuine programme. Повеќе...
Zone Button сега и со директно Ethernet поврзување
26.04.2010
По добриот одзив за регистрацискиот терминал Zone Button, кој работи во комбинација со интелигентниот пристапен контролер DOX, Ви го претставуваме новиот самостоен модел - Zone Button SA (stand alone). Повеќе...
Špica на меѓународниот саем за безбедност IFSEC 2010 во Birmingham
15.04.2010
Špica оваа година за првпат се претставува на еден од најголемите и најпрестижни саеми во светот од областа на безбедносните системи IFSEC 2010. Повеќе...
Time&Space во Централен регистар на РМ
03.03.2010
Системот за контрола на пристап, регистрација и евиденција на работно време Time&Space е имплементиран во Централен регистар на РМ. Повеќе...
FIND02 систем за попис на основни средства
11.01.2010
Референтната листа на корисници на системот за попис на основни средства FIND02 е проширена со: Централна кооперативна банка и Агенција за државни патишта. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт