English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Špica со нов терминал за регистрација на работно време
02.12.2009
Špica ја прошири својата понуда на терминали за контрола на пристап и регистрација на работно време со нов модел на терминал Zone Button. Станува збор за модуларно решение за евиденција на работно време, при што корисникот комуницира со уредот преку осветлениот екран и четирите типки на допир. Повеќе...
Motorola MC9500
06.10.2009
Motorola го претстави најновиот мобилен компјутер MC9500 кој спаѓа во самиот врв на понудата на робусна преносна опрема. MC9500 е прв Motorola мобилен компјутер со IP67 заштита. Повеќе...
Best Western Bellevue со VingCard електронски брави
17.08.2009
Во хотелот Best Western Bellevue е имплементиран хотелскиот безбедносен систем VingCard. Овој систем обезбедува контрола на пристап во гостинските соби и бунгаловите со електронски брави. Повеќе...
VingCard Classic RFID
18.05.2009
Светскиот лидер за хотелски безбедносни системи VingCard го претстави новиот модел на безконтактна RFID брава – Classic RFID. На корисниците на VingCard системите со Classic електронски брави им е овозможена надградба на постоечките брави на RFID технологија. Повеќе...
Frikom со мобилни компјутери Motorola MC70
03.03.2009
Frikom Скопје го автоматизира процесот на теренско собирање нарачки со употреба на рачни мобилни компјутери Motorola MC70 со интегрирана GPRS комуникација. Повеќе...
Time&Space во новата зграда на NLB Тутунска банка
26.01.2009
Системот за регистрација и евиденција на работното време Time&Space e имплементиран во новата зграда на NLB Тутунска банка. Во рамките на системот ќе бидат опфатени и останатите членки на NLB групацијата Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт