English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Motorola MC5590
23.12.2008
Motorola го лансираше MC5590 - мобилен уред кој претставува ново ниво на функционалност и флексибилност. Најмалиот и најлесниот робусен EDA вклучува мобилен компјутер, баркод читач, VoIP телефон и камера. Повеќе...
FIND02 систем за попис на основни средства
27.10.2008
Во последните неколку месеци листата на корисници на системот за попис на основни средства FIND02 се прошири со: ИМБ Млекара Битола, Клириншка куќа КИБС, Факом Скопје и Општина Велес. Повеќе...
Time&Space Express на YouTube
08.08.2008
Špica неодамна го лансираше Time&Space Express (TSX), поедноставена верзија на програмот Time&Space, наменета за мали и средни компании со помалку комплексни барања и лимитиран IT буџет. Видео презентацијата на TSX можете да ја погледнете на YouTube. Повеќе...
Motorola MC75
18.06.2008
Špica го претстави најновиот Motorola рачен мобилен компјутер MC75 кој во еден уред интегрира мобилен телефон, компјутер, GPS уред за навигација и баркод читач за ефикасна работа. Повеќе...
Špica - Microsoft Gold Partner
26.05.2008
Špica се стекна со сертификат Microsoft Gold Certified Partner на две подрачја: Mobility solutions и Business Process and Integration Solutions. Овој сертификат Špica го стекна со стручноста и искуството во двете подрачја, референтните инсталации и оспособените и сертифицирани стручњаци. Повеќе...
Конзола DOX со вграден читач на картички
21.04.2008
По успешното лансирање на DOX платформата, Špica претстави нов модел на DOX конзола со вграден RFID читач. Поддржани се класичните и smartcard технологии на безконтактни картички HID, Indala и Legic. Повеќе...
Datamax ја претстави новата M класа Mark II
10.03.2008
Термалниот печатар M класа Mark II е наследник на популарната M класа на Datamax. Новиот печатар е поробусен, побрз, RFID ready, има голем LCD екран... Повеќе...
FIND02 систем за попис на основни средства
10.01.2008
Во последните неколку месеци имплементирана е најновата верзија на нашиот систем за попис на основни средства FIND02 во: NLB Тутунска банка, Народна банка на РМ, Поштенска банка, Уни банка, Влада на РМ. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт