English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Motorola MC35 Enterprise Digital Assistant (EDA)
04.09.2007
Ви го претставуваме новиот модел EDA мобилен компјутер MC35 од водечкиот светски производител на професионална мобилна компјутерска опрема - Motorola Enterprise Mobility Business. Повеќе...
AWT ги опреми своите комерцијалисти со мобилни компјутери MC70
03.09.2007
AWT International Скопје го автоматизира процесот на теренско собирање нарачки со употреба на мобилни компјутери Motorola MC70 со интегрирана GPRS комуникација. Повеќе...
Надградба на системот Time&Space во Клириншка куќа КИБС
05.07.2007
Надградба на постојниот систем за контрола на пристап и евиденција на работното време Time&Space со дополнителни терминали за контрола на пристап од новата генерација BOX20. Повеќе...
DOX платформа
11.05.2007
Špica ја лансираше на пазарот иновативната платформа за контрола на пристап и регистрација на работно време DOX. Повеќе...
Партнерство со HID Global
19.02.2007
Špica потпиша парнерски договор со HID Global, водечкиот производител на подрачјето на контрола на пристап. Špica го нуди целосниот опсег на iCLASS 13,56 MHz читачи, smart картички, tag-ови и привезоци. Повеќе...
Надградба на системот Time&Space во NLB Тутунска банка
11.01.2007
Надградба на постојниот систем за регистрација и евиденција на работното време Time&Space со WebTS (Web Application Server) и дополнителни терминали DOG20. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт