English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
2019
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Zebra MC9300 ултра цврст Android мобилен компјутер
20.05.2019

Изграден на Android платформата 8.1 Oreo и препознат како индрустриски мобилен компјутер кој овозможува управување преку екранот или тастатурата. Ветува 10 % зголемување на ефикасноста во магацините.

•    Соодветен за околина со поголеми барања, падови, прашина, студ, има IP67 заштита и издржува пад на бетонска подлога од 2.4m,
•    соодветен за магацини и производство,
•    ергономски обликуван за интензивна дневна употреба,
•    избор помеѓу четири различни тастатури,
•    1D и 2D скенер, на располагање се и long-range читачи.

 

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт