English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Time&Space верзија 10
01.06.2016

Новата верзија претставува значаен чекор во еволуцијата на Time&Space што се гледа од обемната листа на нови опции и подобрувања.

 

Карактеристики на верзијата 10:

1. Нови 3rd party интеграции
Верзијата 10 е фокусирана на развојот на поддршка на добро балансиран избор на уреди и читачи на картички. Time&Space има најголемо портфолио на 3rd party хардвер со највисок степен на интеграција.

• Поддршка за „Morpho Sigma Light“ читачите на отпечаток од прст
• Поддршка за „Aperio“ безжичните брави
• Нова апликација за Android регистрациските терминали (Spica ATT)
• Поддршка за МАТТ (Managed Android регистрациски терминал) од Famoco
• Поддршка за „IrisID“ биометриски терминал
• Интеграција на Milestone XProtect native client

2. Нови опции за контрола на пристап
Главниот фокус на развојот во верзијата 10 е контролата на пристап.

• Toggle mode“ за контрола на пристап
• Дополнителни I/O конфигурации за врати
• Напредно управување со картички и профили
• Нов „агент“ за контрола на пристап

3. Генерални подобрувања

• Подобрена заштита на податоците
• Нов сервис за известување
• Нов Т&S SDK (Software Development Kit)

Повеќе информации за Time&Space...

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт