English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Решението Time&Space номинирано за Benchmark Innovation Awards 2015
01.06.2015

Иновативното решение за регистрација на работно време и контрола на пристап на Špica добива пофалби и од пошироката меѓународна јавност.

Годинава е избрано меѓу финалистите за престижната награда на подрачјето на технолошки достигнувања Benchmark Innovation Awards, која секоја година ја доделува Benchmark Magazine.

Резултатот на сопствениот развој на Špica – Time&Space ќе биде можно да се види на саемот IFSEC International, кој е светска референца за сите оние кои нешто значат на подрачјето на безбедноста и контролата на луѓе, простории и имоти.

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт