English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Motorola TC55 Touch Computer
07.10.2013

Новиот робусен смартфон е џебен компјутер со екран осетлив на допир, кој ги спојува карактеристиките на традиционалните робусни мобилни компјутери со големината и функционалноста на смартфон.

Дизајниран за работа на терен (field service), малопродажба (merchandising), и директна испорака до маркетите (direct store delivery), TC55 нуди напреден капацитивен 4,3-инчен екран на допир со висока резолуција. Осветлувањето на екранот е на високо ниво и во затворени простории и на отворено и има динамично прилагодување на средината, овозможувајќи работа со голи раце или ракавици дури и ако екранот е влажен. 

Моделот TC55 доаѓа со интегриран 1D баркод скенер, 8MP камера, Near Field Communication и опционално 1D/2D Bluetooth скенер за на прст.

Овој модел доаѓа со IP67 стандард на заштита на куќиштето и најдолго траење на батеријата во својата класа за сигурна работа со полно работно време. Стандардната батерија трае околу 11,5 часа, додека 1.5x батеријата трае 14 часа. Батериите се, исто така, лесно заменливи.
Motorola TC55 има можност за комуникација преку HSPA+, 802.11n Wi-Fi и Bluetooth.

Повеќе информации за Motorola TC55 Touch Computer ...

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт