English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
HR Business Arena 2013
06.09.2013

Дознајте се што ве интересира за регистрацијата и евиденцијата на работно време и управувањето со работните часови на вработените.

Тука сме да ви понудиме оптимални решенија и одговори на сите ваши прашања.

Поканети сте на тркалезната маса, каде што нашиот колега, Невен Русковиќ ќе учествува во дискусијата “Како технологијата во HR овозможува деловен успех“.

Од страна на компанијата ŠPICA, на конференцијата ќе биде одржана работилница „Work-life balance – increase mobility and reduce paperwork

Повеќе информации за конференцијата...

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт