English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2018
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Time&Space верзија 8.20
11.03.2013

Špica ја лансира најновата верзија на Time&Space V8.20. Новата верзија претставува нов квалитет на Time&Space , бидејќи воведува 2 нови модули со кои управувањето со просторот добива нова димензија.


Новини во Time&Space V8.20

Нови модули
Visual Space Manager 
Одличен алат за лицата кои се одговорни за безбедноста во деловните простории. 

Biometric Management Portal
Модул за управување со биометриските уреди инсталирани во компанијата.

Нови функционалности
Промена во лиценцната шема
Неактивните корисници не се пресметуваат кај лиценцата за евиденција на работното време.

Датум за почеток на годишните одмори
Во претходната верзија, датумот за почеток на годишните одмори беше фиксиран на 1 јануари. Во верзијата 8.20 корисникот може да одбере било кој датум.

Повеќе информации за Time&Space

 

Испрати до пријател  
Верзија за печатење  

 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт