English English
Вести
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
Успешни стории
Намали текстЗголеми текст
Барај:
Search
напредно пребарување »
Time&Space во Тутунски комбинат а.д. Скопје
24.01.2007
Со цел да ги задоволи своите комплексни барања поврзани со евиденцијата на работно време Тутунски комбинат а.д. Скопје одлучи да го имплементира системот за регистрација и евиденција на работно време Time&Space. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Вести
01.06.2016
Time&Space верзија 10
02.03.2016
Zebra TC8000 Touch Mobile Computer
Успешни стории
Тутунски комбинат а.д. Скопје
Time&Space во Тутунски комбинат а.д. Скопје
Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт