English English
Подрачја на примена
Time&Space
Zebra опрема
Пописи
Партнери

Špica групација

Македонија
Словенија
Хрватска
Босна и Херцеговина
Србија
Меѓународен пазар
Намали текстЗголеми текст
Time, Space or BOTH?
Барај:
Search
напредно пребарување »

Вестиархива на вести
Time&Space верзија 11
28.06.2019
Со големо задоволство ја објавуваме веста за новата официјална верзија на Time&Space, верзија 11.00.b. Од денес верзијата 10 станува претходна верзија, а верзијата 8 станува „legacy“ верзија. Повеќе...
Zebra MC9300 ултра цврст Android мобилен компјутер
20.05.2019
MC9300 – наследник на најуспешниот рачен мобилен компјутер Zebra MC9000 Повеќе...
Zebra DS8100 Series - Рачни Скенери
DS8100 Series Рачни Скенери19.04.2019
Рачните скенери од серијата DS8100 се издигнат над конвенционалнте „имиџери“ за да ви доловат до сега невидено скенирање на 1D и 2D баркодови, иновативни и продуктивни, со подобрени алатки и незаменливо управување за да се задржи висок квалитет на касите и на вашите касиери да покажат повеќе лично искуство во работата. Повеќе...

 

Испрати до пријател  
 

 

Е-билтен

Регистрирајте се доколку сакате да го добивате  нашиот електронски билтен 

Подрачја на примена  l  Решенија  l  За корисници  l  За нас  l  Контакт